Brake Caliper Carriers 6N0615426 535615426 1H0615406C 1H0615426 191615426A 443615425A kanggo VW SEAT

Brake Caliper Brake OEM NO. : 6N0615426 535615426 1H0615406C 1H0615426 191615426A 443615425A
TRW NO. : BDA268 

Detail Produk

Tag Produk

Kompatibel Aaplikasi

VW SCIROCCO (53B) (1980/08 - 1992/07)
VW PASSAT (3A2, 35I) (1988/02 - 1997/12)
VW PASSAT Varian (32B) (1980/08 - 1989/06)
VW PASSAT Varian (3A5, 35I) (1988/02 - 1997/06)
VW POLO (6N1) (1994/10 - 1999/10)
VW CABRIO III (1E7) (1993/07 - 1998/05)
VW GOLF Mk II (19E, 1G1) (1983/08 - 1992/12)
VW GOLF Mk III (1H1) (1991/08 - 1998/07)
Varian VW GOLF III (1H5) (1993/07 - 1999/04)
VW POLO CLASSIC (6KV2) (1995/11 - 2006/07)
VW GOLF Mk III Konversi (1E7) (1998/06 - 2002/06)
VW JETTA II Saloon (19E, 1G2, 165) (1983/08 - 1992/12)
VW VENTO (1H2) (1991/11 - 1998/09)
VW CORRADO (53I) (1987/08 - 1995/12)
VW QUANTUM (1985/04 - 1994/08)
VW QUANTUM (1990/08 - 2005/07)
SEAT CORDOBA Saloon (6K1, 6K2) (1993/02 - 1999/10)
SEAT TOLEDO I (1L) (1991/01 - 1999/10)
SEAT IBIZA Mk II (6K1) (1993/03 - 1999/08)

 

Brake Kaliper Brake

Braket kaliper rem dipasang ing kaliper rem lan mbantu njaga bantalan rem sejajar. Pin caliper sing njaga kaliper bisa bebas uga geser liwat braket kaliper lan biasane dilindhungi boot karet. Yen boot karet gagal, pin pandhuan bisa uga rusak lan ngalami masalah kanthi bebas. Yen sampeyan ngerteni owah-owahan resistensi ing pedal rem utawa ageman pad rem sing ora rata, bisa uga amarga pin kaliper macet lan braket lan pin kaliper rem kudu dicenthang korosi. Yen sampeyan kudu ngganti krenjang caliper, pin pandhuan, utawa mung butuh set bantalan rem anyar,BIT Auto Parts nggawa kabeh bagean sing sampeyan butuhake kanggo ndandani lengkap.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita