Linja e prodhimit të kompanisë BIT

WENZHOU BIT AUTOMOBILE PJESË CO., LTD

Linja e produktit në BIT

BIT është e specializuar në pjesët e frenave për më shumë se 10 vjet.Ne kemi departamentin tonë të kërkimit dhe zhvillimit për të gjetur më shumë pjesë auto për disa makina.Ne kemi disa produkte kryesore në 10 vjet, të tilla si kaliper i frenave, kllapa e kalibrit të frenave (bartës), komplete riparimi të kalibrit të frenave, komplete harduerike të frenave të daulleve, vulë e kalibrit të frenave dhe piston.Në tre vitet e fundit, ne po zhvillojmë me energji produkte elektronike, të tilla si frenat elektrike të parkimit dhe aktivizuesit epb.

Pajisje për Kaliperin e Frenave

Procesi i Prodhimit

 1. Vizatim
 2. Produkt Mold / Die
 3. Përgatitni lëndën e parë
 4. Mallra prodhuese
 5. Pajisja
 6. Duke testuar
 7. Paketimi
 8. Dërgesë

Pajisjet kryesore të prodhimit

 1. Torno CNC: 18
 2. Makina shpuese: 12
 3. Makina bluarëse: 13
 4. Qendra e përpunimit: 15
 5. Makina e shpërthimit të zjarrit: 1
 6. Pastrues tejzanor: 3
 7. Stola e provës me presion të lartë: 32
 8. Stola e provës së lodhjes: 1
 9. Vend testimi i forcës së parkimit: 2
 10. Pajisje të tjera: 20
微信图片_20211030165742
微信图片_20211030174429

Kontrolli i cilësisë

Inspektimi në hyrje
Inspektimi në proces
Inspektim on-line

Testi i prodhimit

Vula me presion të ulët
Vula me presion të lartë
Kthimi i pistonit
Testi i lodhjes

Pajisje për EPB Caliper & Actuator

equipment 1
equipment 2
equipment

Ne kemi një gamë të plotë të pjesëve të frenave, të tilla si kalipsat e frenave, frenat elektrike parkimi, aktivizuesit etj.Ne kemi disa pajisje për të testuar cilësinë gjatë prodhimit dhe pas prodhimit.Të tilla si testi i forcës së daljes së hyrjes së kabllove, testi i qëndrueshmërisë së kaliperit EPB dhe testi i tensionit të lartë dhe të ulët.

EPB Actuator është i rëndësishëm në automjetet e pasagjerëve pasi i lejon drejtuesit të aktivizojnë një sistem mbajtjeje për ta mbajtur mjetin të palëvizshëm në klasa dhe rrugë të sheshta.

Frenat tona elektrike të parkut:

 • Ofroni një komoditet të përmirësuar të makinës
 • Lejoni liri më të madhe në dizajnin e brendshëm të automjetit
 • Në sistemet e integruara me kaliper, siguroni lidhjen midis aktivizimit hidraulik të frenave të këmbës dhe frenave të parkimit të aktivizuar elektrikisht
 • Siguroni fuqinë optimale të frenimit në të gjitha kushtet dhe zvogëloni kohën e instalimit për shkak të mungesës së kabllove të frenave të dorës

Adresë

Nr.2 Ndërtesa e zonës Jiujie, Kunyang Town, Pingyang County, Wenzhou City, Zhejiang

Telefoni

+86 18857856585
+86 15088970715

orët

E hënë-e diel: 9 e mëngjesit deri në 12 pasdite


Koha e postimit: Dhjetor-01-2021