//cdnus.globalso.com/bitautomobile/bite-12.jpg
//cdnus.globalso.com/bitautomobile/bite-3.jpg
//cdnus.globalso.com/bitautomobile/bite-2.jpg

babagankita

WENZHOU BIT AUTO minangka perusahaan terpadu industri lan perdagangan. Pabrik kita wis darmabakti kanggo nyediakake sistem rem lan komponen wiwit kita didegaké ing 2011, nawakake baris lengkap Brake Caliper, EBP Caliper, Motor, Repair Kit lan Bracket karo macem-macem luwih saka 1000 item karo kualitas apik lan rega competitive. Misi BIT yaiku nawakake bagean rem ing Aftermarket Independen, mbantu nambah bathi klien lan menehi layanan khusus.

maca liyane
shouye1.jpg
  • Profession Team

    Tim Profesi

    Tim kita minangka inti saka BIT, mula kita ningkatake wutah wong ing lingkungan profesional.

  • High Service Level

    Tingkat Layanan Dhuwur

    Tingkat pasokan rata-rata kita luwih saka 90%.

  • Complete Ranges

    Range Lengkap

    Katalog caliper paling lengkap ing pasar lan terus ngembangake bagean anyar.

  • International Presence

    Kehadiran internasional

    Kita adol suku cadang mobil ing saindenging jagad, utamane negara Eropa.

  • quality

    kualitas

    Persis produk sing padha sing diwenehake menyang peralatan asli!

wartainformasi

maca liyane