Warta

  • I

    AITTBM
    Maca deui
  • I

    AITTBM
    Maca deui
  • The automotive brake caliper market will be worth $13 billion by 2027;

    Pasar caliper rem otomotif bakal bernilai $ 13 milyar ku 2027;

    Hasil pasar caliper rem otomotif diperkirakeun ngahontal $ 13 milyar ku 2027, dumasar kana panilitian anyar ti Global Market Insights Inc.Seueur pabrik caliper rem ...
    Maca deui
  • How Disc Brakes Work

    Kumaha rem Cakram Gawé

    WENZHOU BIT AUTOMOBILE PARTS CO., LTD Alamat No.2 Gedong zona Jiujie, Kota Kunyang, Pingyang County, Kota Wenzhou, Zhejiang E-mail sales@bi...
    Maca deui
  • Our Range of Brake Part in Global Market

    Jangkauan Bagian Rem kami di Pasar Global

    WENZHOU BIT AUTOMOBILE PARTS CO., LTD Alamat No.2 Gedong zona Jiujie, Kota Kunyang, Pingyang County, Kota Wenzhou, Zhejiang E-mail sales@bi...
    Maca deui
  • BIT Company Production Line

    Jalur Produksi Perusahaan BIT

    WENZHOU BIT AUTOMOBILE PARTS CO., LTD Produk Line di BIT BIT khusus dina bagian rem salami langkung ti 10 taun.Kami gaduh departemén R&D sorangan pikeun milarian langkung seueur suku cadang mobil pikeun sababaraha mobil.Kami ngagaduhan sababaraha produk utama dina ...
    Maca deui
  • What is Electronic parking brake?

    Naon rem parkir éléktronik?

    Naon rem parkir éléktronik?Rem parkir éléktronik (EPB), ogé katelah rem taman listrik di Amérika Kalér, nyaéta rem parkir anu dikawasa sacara éléktronik, dimana supir ngaktifkeun mékanisme nahan kalayan tombol sareng bantalan rem diterapkeun sacara listrik kana roda pungkur ...
    Maca deui
  • Electric Park Brake (EPB)

    Rem Parkir Listrik (EPB)

    BIT terus nempatkeun segel kualitas na di Aftermarket berkat portopolio Electric Park Brake (EPB) revolusioner, anu aya dina generasi kalima sareng nyertakeun sababaraha platform penting kalebet Renault, Nissan, BMW sareng Ford.Mimitina diluncurkeun taun 2001, BIT Electric Park Brake ...
    Maca deui
  • Electric Parking Brake on the Way to Standard – New Trends

    Rem Parkir Listrik dina Jalan ka Standar - Tren Anyar

    Rem caliper listrik kalebet pamawa anu dipasang sapasang pelat pad, perumahan caliper anu dipasang slidably kana pamawa sareng disayogikeun ku silinder anu ngandung piston, unit spindle kalebet sekrup anu nembus bagian pungkur. silinder sareng dikonfigurasi ...
    Maca deui
  • What are calipers good for?

    Naon gunana calipers?

    Caliper marake nampung bantalan rem sareng piston mobil anjeun.Tugasna nyaéta ngalambatkeun roda mobil ku nyiptakeun gesekan sareng rotor rem.Caliper marake pas sapertos jepitan dina rotor roda pikeun ngeureunkeun roda péngkolan nalika anjeun ngaléngkah rem.Naon anu lumangsung nalika brak ...
    Maca deui
  • Naon ari caliper rem éléktronik?

    Electric Park Brake (EPB) nyaéta caliper kalayan motor tambahan (motor on caliper) anu ngoperasikeun rem parkir.Sistem EPB dikawasa sacara éléktronik sareng diwangun ku saklar EPB, caliper EPB sareng unit kontrol éléktronik (ECU).Piston rem mencét bantalan rem kana b...
    Maca deui
  • Brake Caliper Manufacturer

    Produsén Caliper marake

    Caliper marake penting pikeun kinerja ngerem mobil anjeun.Dipasang kana perumahan as kandaraan, atawa ros-rosan steering, fungsina pikeun ngalambatkeun laju mobil anjeun ku ngahasilkeun gesekan ngalawan rotors atawa cakram marake.BIT ngahasilkeun calipers marake khusus sareng calipers marake leutik pikeun vario ...
    Maca deui