//cdnus.globalso.com/bitautomobile/bite-12.jpg
//cdnus.globalso.com/bitautomobile/bite-3.jpg
//cdnus.globalso.com/bitautomobile/bite-2.jpg

ngeunaanurang

WENZHOU BIT AUTO mangrupikeun perusahaan terpadu industri sareng perdagangan. Pabrik kami geus dedicated ka nyadiakeun sistem marake sareng komponenana saprak urang diadegkeun dina 2011, nawarkeun garis lengkep Brake Caliper, EBP Caliper, Motor, Perbaikan Kit jeung Bracket kalawan rupa-rupa leuwih ti 1000 item kalawan kualitas alus sarta harga kalapa. Misi BIT nyaéta nawiskeun suku cadang rem dina Aftermarket Independen, ngabantosan ningkatkeun kauntungan klien kami sareng masihan aranjeunna jasa pribadi.

maca deui
shouye1.jpg
  • Profession Team

    Tim Profesi

    Tim kami mangrupikeun hakekat BIT, pikeun alesan ieu kami ngamajukeun kamekaran jalma di lingkungan profésionalna.

  • High Service Level

    Tingkat Palayanan Tinggi

    Laju suplai rata-rata kami langkung ti 90%.

  • Complete Ranges

    Rentang lengkep

    Katalog caliper paling lengkep dina pasaran sareng neraskeun ngembangkeun bagian énggal.

  • International Presence

    Ayana internasional

    Kami ngajual suku cadang mobil di sakumna dunya, khususna nagara Éropa.

  • quality

    kualitas

    Persis produk anu sami anu disayogikeun ka alat-alat asli!

wartainpormasi

maca deui