Lajmet e produktit

 • The automotive brake caliper market will be worth $13 billion by 2027;

  Tregu i kalibrave të frenave të automobilave do të jetë 13 miliardë dollarë deri në vitin 2027;

  Të ardhurat e tregut të kalibrave të frenave të automobilave pritet të arrijnë në 13 miliardë dollarë deri në vitin 2027, sipas hulumtimit të ri nga Global Market Insights Inc. Automakers që prodhojnë automjete më efikase në karburant po nxisin rritjen e tregut të kalibrave të frenave gjatë periudhës së parashikimit.Shumë prodhues të kalibrave të frenave...
  Lexo më shumë
 • How Disc Brakes Work

  Si funksionojnë frenat e diskut

  WENZHOU BIT AUTOMOBILE PJESË CO., LTD Adresa Nr.2 Ndërtesa e zonës Jiujie, Kunyang Town, Pingyang County, Wenzhou City, Zhejiang E-mail sales@bi...
  Lexo më shumë
 • What is Electronic parking brake?

  Çfarë është freni elektronik i parkimit?

  Çfarë është freni elektronik i parkimit?Një frenë parkimi elektronik (EPB), i njohur gjithashtu si një fren parkimi elektrik në Amerikën e Veriut, është një fren parkimi i kontrolluar elektronikisht, ku shoferi aktivizon mekanizmin e mbajtjes me një buton dhe jastëkët e frenave aplikohen elektrikisht në rrotën e pasme.
  Lexo më shumë
 • Electric Park Brake (EPB)

  Frena elektrike e parkimit (EPB)

  BIT vazhdon të vendosë vulën e tij të cilësisë në Aftermarket falë portofolit të tij revolucionar Electric Park Brake (EPB), i cili është në gjeneratën e tij të pestë dhe mbulon disa platforma të rëndësishme duke përfshirë Renault, Nissan, BMW dhe Ford.Fillimisht i lançuar në vitin 2001, BIT Electric Park Brake...
  Lexo më shumë
 • Electric Parking Brake on the Way to Standard – New Trends

  Frena elektrike e parkimit në rrugën drejt standardit - Trende të reja

  Frena e kalibrit elektrik përfshin një mbajtës në të cilin janë montuar një palë pllaka jastëk, një strehë kaliperi që është montuar në mënyrë rrëshqitëse në mbajtës dhe është pajisur me një cilindër që përmban një piston, një njësi boshti që përfshin një vidë që depërton në pjesën e pasme të cilindër dhe është konfiguruar...
  Lexo më shumë
 • What are calipers good for?

  Për çfarë janë të mira kalibrat?

  Kaliperi i frenave strehon jaskat e frenave dhe pistonët e makinës suaj.Detyra e tij është të ngadalësojë rrotat e makinës duke krijuar fërkime me rotorët e frenave.Kaliperi i frenave përshtatet si një kapëse në rotorin e një rrote për të ndaluar rrotullimin e timonit kur shkelni frenat.Çfarë ndodh kur një frenim...
  Lexo më shumë
 • Çfarë është kaliperi elektronik i frenave?

  Electric Park Brake (EPB) është një kaliper me një motor shtesë (motor në kaliper) që përdor frenën e parkimit.Sistemi EPB kontrollohet në mënyrë elektronike dhe përbëhet nga çelësi EPB, kaliperi EPB dhe njësia e kontrollit elektronik (ECU).Pistoni i frenave shtyp jastëkët e frenave në b...
  Lexo më shumë