Rreth Nesh

HYRJE E KOMPANISË

Wenzhou BIT Automobile Parts Co., Ltd.

Një prodhues profesionist i pjesëve të frenave.

Ndodhet në qytetin e famshëm të pjesëve të automjeteve të Kinës - Wenzhou.Fabrika mbulon një sipërfaqe prej 8000 metrash katrorë.

Kompania jonë i është përkushtuar ofrimit të sistemeve dhe komponentëve të frenave që nga themelimi në 2011, duke ofruar një linjë të plotë të Kaliperit të Frenave, Kaliperit EBP, Motorit, Kompletit të Riparimit dhe Kllapave me shumëllojshmëri prej më shumë se 1500 artikujsh me cilësi të mirë dhe çmim konkurrues, kanë qenë mirë. të marra nga klientët vendas dhe të huaj.

Misioni i BIT është të ofrojë pjesë frenash në Tregun e Pavarur pasardhës, duke ndihmuar në përmirësimin e përfitimit të klientëve tanë dhe duke u ofruar atyre shërbime të personalizuara.

COMPANY INTRODUCTION

Sipërfaqja e Tokës

+
Larmia e produktit

+
vite eksperience

PSE TË ZGJEDHNI BIT?

Niveli i lartë i shërbimit

Norma jonë mesatare e furnizimit është mbi 90%

Cilësia OE

Pikërisht i njëjti produkt i furnizuar me pajisjet origjinale!

Ekipi i profesionit

Ekipi ynë është thelbi i BIT, për këtë arsye ne promovojmë rritjen e njerëzve në mjedisin e tyre profesional.

Prezenca Ndërkombëtare

Bëjmë shitjen e pjesëve të automjeteve në të gjithë botën, veçanërisht në vendet evropiane.

Gama e plotë

Katalogu më i plotë i kaliperave në treg dhe vazhdimi i zhvillimit të pjesëve të reja.

ZHVILLIMI

Major Products - Calipers

Produktet kryesore - Caliper

Materiali i kalibrit të frenave:
Hekuri i derdhjes: QT450-10
Derdhja e aluminit: ZL111
Përfundojë sipërfaqe:
Veshje me Zn
DACROMET

Major Manufacturing Equipment

Pajisjet kryesore të prodhimit

Torno CNC: 18
Makina shpuese: 12
Makina bluarëse: 13
Qendra e përpunimit: 15
Makina e shpërthimit të zjarrit: 1
Pastrues tejzanor: 3
Stola e provës me presion të lartë: 32
Stola e provës së lodhjes: 1
Vend testimi i forcës së parkimit: 2
Pajisje të tjera: 20

Quality Control

Kontrolli i cilësisë

Inspektimi në hyrje
Inspektimi në proces
Inspektim on-line

Brake Caliper Testing

Testimi i kalibrit të frenave

Verifikimi i mostrës së kaliperit
Vula me presion të ulët
Vula me presion të lartë
Kthimi i pistonit
Testi i lodhjes

New Caliper Development - Aftermarket

Zhvillimi i Kaliperit të Ri - Pas tregu

Inxhinieri e kundërt
Vizatim i prodhimit
Prodhimi Mold / Die
Pajisjet e prodhimit
Mjetet e prodhimit

Certificate

Certifikata

IATF 16949: 2016