//cdnus.globalso.com/bitautomobile/bite-12.jpg
//cdnus.globalso.com/bitautomobile/bite-3.jpg
//cdnus.globalso.com/bitautomobile/bite-2.jpg

rrethus

WENZHOU BIT AUTO është një kompani e integruar industriale dhe tregtare.Fabrika jonë i është përkushtuar ofrimit të sistemeve dhe komponentëve të frenave që nga themelimi në vitin 2011, duke ofruar një linjë të plotë të kalibrit të frenave, kaliperit EBP, motorit, kompletit të riparimit dhe kllapave me shumëllojshmëri prej më shumë se 1000 artikujsh me cilësi të mirë dhe çmim konkurrues.Misioni i BIT është të ofrojë pjesë frenash në Tregun e Pavarur pasardhës, duke ndihmuar në përmirësimin e përfitimit të klientëve tanë dhe duke u ofruar atyre shërbime të personalizuara.

Lexo më shumë
shouye1.jpg
 • Profession Team

  Ekipi i profesionit

  Ekipi ynë është thelbi i BIT, për këtë arsye ne promovojmë rritjen e njerëzve në mjedisin e tyre profesional.

 • High Service Level

  Niveli i lartë i shërbimit

  Norma jonë mesatare e furnizimit është mbi 90%.

 • Complete Ranges

  Gama e plotë

  Katalogu më i plotë i kaliperave në treg dhe vazhdimi i zhvillimit të pjesëve të reja.

 • International Presence

  Prezenca Ndërkombëtare

  Bëjmë shitjen e pjesëve të automjeteve në të gjithë botën, veçanërisht në vendet evropiane.

 • quality

  cilësisë

  Pikërisht i njëjti produkt i furnizuar me pajisjet origjinale!

Lajmeinformacion

Lexo më shumë