Tufuga Va'a Va'a

E taua tele fa'amau taofi i le fa'atinoga o le taofi o lau ta'avale.O lo'o fa'apipi'i i le fale au'ai o le ta'avale, po'o le fa'auli fo'i, o lana galuega o le fa'agesegese lea o le saoasaoa o lau ta'avale e ala i le fa'atupuina o fete'ena'iga i rotors po'o tisiki taofi.E gaosia e le BIT ni kalipa taofi masani ma ni kalipa taofi laiti mo fa'aoga eseese.

E fetaui lelei i le tele o talosaga e manaʻomia ai le maualuga maualuga, maualuga le malosi o le taofi e pei o pisinisi, taʻavale pasese, taʻavale mama ma mamafa, ma taʻavale taʻavale taʻavale.

BIT Faia Va'a Fa'amau

O le lelei ma le taua o se sini masani tatou te fefaʻasoaaʻi o se kamupani.I le 10 tausaga talu ai, na amata ai le BIT o se falegaosimea laʻititi ma ua tupu aʻe e avea ma se faʻasalalauga faʻapitoa i se maketi faʻalauteleina ma tua atu.I a matou taumafaiga faʻatasi e ausia a matou sini faʻatulagaina, matou te tuuto atu e faʻafeiloaʻi soʻo se luʻitau ma vaʻai i lenei mea o se avanoa e ofoina atu ai nisi fofo fou.

O lenei mea na mafua ai le tele o mea muamua i mea fou o taavale, faʻapea foʻi ma le tele o pateni mamanu faʻavae i luga o le lumanaʻi.I le avea ai ma se gaosiga o mea fa'apipi'i taofi, e mafai ona e fa'alagolago ia i matou e aumai se laina oloa fa'ato'aga fa'ato'aga.Faatasi ai ma faʻamanuiaga nei, e mafai ona e mautinoa o loʻo e mauaina le auaunaga sili ona lelei ma sili ona lelei i le maketi.

Lagolago tagata fa'atau a le lalolagi
Tu'aiga atoa o oloa
Fegalegaleaiga lautele
Tele fa'atauga o lo'o iai
Faʻamaonia e ISO faʻamaonia
Tau faatauva

O matou o se kamupani faʻamaonia IATF 16949 ma o lo matou faʻailoga mo le manuia o loʻo lagolagoina e le mataʻituina lelei o faiga faʻaleleia.

O le BIT o se tasi lea o kamupani fa'atauva'a sili ona fa'aaloalogia o vaega autu o le faiga fa'amau.Fa'agasologa o gaosiga o gaosiga, fa'amautinoaga maualuga, tau fa'atauvaga, auaunaga vave, ma le lagolago a le lalolagi e mafai ai ona fa'atumauina a tatou oloa ile maketi i le lalolagi atoa.

E le gata i lea, o loʻo iai foʻi a matou faʻaiʻuga R&D tuʻufaʻatasia atoatoa e maua ai ni faʻafouga e le gata.Faʻalagolago i faʻamatalaga sili ona lelei ma tekonolosi faʻaonaponei e le gata ina faʻaauau pea le atinaʻeina o oloa ae faʻapea foʻi ma le atinaʻeina o oloa faʻapitoa e faʻatatau i au manaʻoga faʻapitoa Iinei i le BIT, o le faʻamalieina o tagata faʻatau o loʻo avea pea ma a matou faʻamuamua sili ma o le a matou le taofia e faʻafetaui ou manaʻoga. .


Taimi meli: Iul-14-2021