Вести

 • I

  AITTBM
  Прочитај повеќе
 • I

  AITTBM
  Прочитај повеќе
 • The automotive brake caliper market will be worth $13 billion by 2027;

  Пазарот на автомобилски сопирачки дебеломер ќе вреди 13 милијарди долари до 2027 година;

  Приходите на пазарот на автомобилски клешти се очекува да достигнат 13 милијарди долари до 2027 година, според новото истражување на Global Market Insights Inc. Автопроизводителите кои произведуваат возила со поекономична потрошувачка на гориво го поттикнуваат растот на пазарот на дебеломер на сопирачките во текот на предвидениот период.Многу производители на дебеломер за сопирачки...
  Прочитај повеќе
 • How Disc Brakes Work

  Како функционираат диск сопирачките

  WENZHOU BIT AUTOMOBILE PARTS CO., Ltd.
  Прочитај повеќе
 • Our Range of Brake Part in Global Market

  Нашиот опсег на делови за сопирачки на глобалниот пазар

  WENZHOU BIT AUTOMOBILE PARTS CO., Ltd.
  Прочитај повеќе
 • BIT Company Production Line

  Производствена линија на компанијата БИТ

  WENZHOU BIT AUTOMOBILE PARTS CO., LTD Линијата на производи во BIT BIT е специјализирана за делови за сопирачки повеќе од 10 години.Имаме сопствен оддел за истражување и развој за да најдеме повеќе автоделови за некои автомобили.Имаме некои главни производи во ...
  Прочитај повеќе
 • What is Electronic parking brake?

  Што е електронска сопирачка за паркирање?

  Што е електронска сопирачка за паркирање?Електронската сопирачка за паркирање (EPB), позната и како електрична сопирачка за паркирање во Северна Америка, е електронски контролирана сопирачка за паркирање, при што возачот го активира механизмот за држење со копче, а влошките на сопирачките електрично се применуваат на задното тркало...
  Прочитај повеќе
 • Electric Park Brake (EPB)

  Електрична сопирачка за паркирање (EPB)

  БИТ продолжува да го става својот печат на квалитет во Aftermarket благодарение на револуционерното портфолио на Electric Park Brake (EPB), кое е во својата петта генерација и покрива неколку важни платформи, вклучувајќи Renault, Nissan, BMW и Ford.Првично лансиран во 2001 година, BIT Electric Park Brake...
  Прочитај повеќе
 • Electric Parking Brake on the Way to Standard – New Trends

  Електрична сопирачка за паркирање на патот кон стандардните – нови трендови

  Електричната сопирачка со дебеломер вклучува носач на кој се монтирани пар плочи на подлогата, куќиште за дебеломер што се лизга на носачот и е обезбедено со цилиндар што содржи клип, единица за вретено што вклучува завртка што продира во задниот дел од цилиндар и е конфигуриран...
  Прочитај повеќе
 • What are calipers good for?

  За што се добри дебеломерките?

  Во дебеломерот на сопирачките се сместени влошките и клиповите на сопирачките на вашиот автомобил.Неговата задача е да ги забави тркалата на автомобилот со создавање на триење со роторите на сопирачките.Калиперот на сопирачката се вклопува како стегач на роторот на тркалото за да го спречи тркалото да се врти кога ќе стапнете на сопирачките.Што се случува кога кочница...
  Прочитај повеќе
 • Што е електронски дебеломер на сопирачките?

  Електрична сопирачка за паркирање (EPB) е дебеломер со дополнителен мотор (мотор на дебеломер) што ја активира рачната сопирачка.Системот EPB е електронски контролиран и се состои од EPB прекинувач, EPB дебеломер и електронска контролна единица (ECU).Клипот на сопирачките ги притиска влошките на сопирачките на б...
  Прочитај повеќе
 • Brake Caliper Manufacturer

  Производител на дебеломер за сопирачки

  Клештите на сопирачките се важни за перформансите на сопирањето на вашиот автомобил.Инсталирана на куќиштето на оската на возилото или на зглобот на воланот, неговата функција е да ја забави брзината на вашиот автомобил со генерирање на триење против роторите или дисковите на сопирачките.БИТ произведува сопствени клешти за сопирачки и мали клешти за сопирачки за варио...
  Прочитај повеќе