За нас

ВОВЕД НА КОМПАНИЈАТА

Wenzhou BIT Automobile Parts Co., Ltd.

Професионален производител на делови за сопирачки.

Се наоѓа во познатиот кинески град за автоделови - Венжоу.Фабриката се простира на површина од 8.000 метри квадратни.

Нашата компанија е посветена на обезбедување системи и компоненти за сопирачки од основањето во 2011 година, нудејќи комплетна линија на дебеломер за сопирачки, дебеломер EBP, мотор, комплет за поправка и држач со разновидни повеќе од 1500 артикли со добар квалитет и конкурентна цена. добиени од домашни и странски клиенти.

Мисијата на BIT е да понуди делови за сопирачки на независниот резервен пазар, помагајќи да се подобри профитабилноста на нашите клиенти и давајќи им персонализирана услуга.

COMPANY INTRODUCTION

Земјиште

+
Разновидност на производи

+
Години на искуство

ЗОШТО ДА ИЗБЕРЕТЕ БИТ?

Високо ниво на услуга

Нашата просечна стапка на снабдување е над 90%

ОЕ Квалитет

Точно истиот производ испорачан на оригиналната опрема!

Професионален тим

Нашиот тим е суштината на БИТ, поради оваа причина го промовираме растот на луѓето во нивната професионална средина.

Меѓународно присуство

Продаваме автоделови низ целиот свет, особено европските земји.

Целосни опсези

Најкомплетниот каталог на дебеломер на пазарот и продолжување на развојот на нови делови.

РАЗВОЈ

Major Products - Calipers

Главни производи - дебеломер

Материјал на дебеломер на сопирачките:
Лиење железо: QT450-10
Лиење алуминиум: ZL111
Површинска завршница:
Zn позлата
ДАКРОМЕТ

Major Manufacturing Equipment

Голема производствена опрема

ЦПУ струг: 18
Машина за дупчење: 12
Фреза: 13
Машински центар: 15
Машина за минирање: 1
Ултразвучно чистење: 3
Тест клупа за висок притисок: 32
Клупа за тестирање на замор: 1
Клупа за тестирање на сила за паркирање: 2
Друга опрема: 20

Quality Control

Контрола на квалитет

Дојдовна инспекција
Инспекција во тек
On-line инспекција

Brake Caliper Testing

Тестирање на дебеломер на сопирачките

Проверка на примерок со дебеломер
Заптивка со низок притисок
Заптивка со висок притисок
Враќање на клипот
Тест за замор

New Caliper Development - Aftermarket

Нов развој на дебеломер - резервен пазар

Обратно инженерство
Производствен цртеж
Производство мувла/умре
Производство тела
Алатка за производство

Certificate

Сертификат

IATF 16949: 2016 година