//cdnus.globalso.com/bitautomobile/bite-12.jpg
//cdnus.globalso.com/bitautomobile/bite-3.jpg
//cdnus.globalso.com/bitautomobile/bite-2.jpg

околуus

WENZHOU BIT AUTO е индустриска и трговска интегрирана компанија.Нашата фабрика е посветена на обезбедување системи и компоненти за сопирачки од основањето во 2011 година, нудејќи комплетна линија на дебеломер за сопирачки, дебеломер EBP, мотор, комплет за поправка и држач со разновидни повеќе од 1000 артикли со добар квалитет и конкурентна цена.Мисијата на BIT е да понуди делови за сопирачки на независниот резервен пазар, помагајќи да се подобри профитабилноста на нашите клиенти и давајќи им персонализирана услуга.

Прочитај повеќе
shouye1.jpg
 • Profession Team

  Професионален тим

  Нашиот тим е суштината на БИТ, поради оваа причина го промовираме растот на луѓето во нивната професионална средина.

 • High Service Level

  Високо ниво на услуга

  Нашата просечна стапка на снабдување е над 90%.

 • Complete Ranges

  Целосни опсези

  Најкомплетниот каталог на дебеломер на пазарот и продолжување на развојот на нови делови.

 • International Presence

  Меѓународно присуство

  Продаваме автоделови низ целиот свет, особено европските земји.

 • quality

  квалитет

  Точно истиот производ испорачан на оригиналната опрема!

Вестиинформации

Прочитај повеќе