Kabar

  • I

    AITTBM
    Waca liyane
  • I

    AITTBM
    Waca liyane
  • The automotive brake caliper market will be worth $13 billion by 2027;

    Pasar caliper rem otomotif bakal regane $ 13 milyar ing taun 2027;

    Pendapatan pasar caliper rem otomotif samesthine bakal tekan $ 13 milyar ing taun 2027, miturut riset anyar saka Global Market Insights Inc. Automakers nggawe kendharaan sing luwih irit bahan bakar nyebabake tuwuhing pasar kaliper rem sajrone ramalan.Akeh pabrikan kaliper rem...
    Waca liyane
  • How Disc Brakes Work

    Carane Disc Brakes Work

    WENZHOU BIT AUTOMOBILE PARTS CO., LTD Alamat No.2 Gedung zona Jiujie, Kota Kunyang, Kabupaten Pingyang, Kota Wenzhou, Zhejiang E-mail sales@bi...
    Waca liyane
  • Our Range of Brake Part in Global Market

    Kita Range Part Brake ing Pasar Global

    WENZHOU BIT AUTOMOBILE PARTS CO., LTD Alamat No.2 Gedung zona Jiujie, Kota Kunyang, Kabupaten Pingyang, Kota Wenzhou, Zhejiang E-mail sales@bi...
    Waca liyane
  • BIT Company Production Line

    Lini Produksi Perusahaan BIT

    WENZHOU BIT AUTOMOBILE PARTS CO., LTD Product Line ing BIT BIT khusus ing bagean rem luwih saka 10 taun.Kita duwe departemen R&D dhewe kanggo nemokake bagean mobil liyane kanggo sawetara mobil.Kita duwe sawetara produk utama ing ...
    Waca liyane
  • What is Electronic parking brake?

    Apa rem parkir elektronik?

    Apa rem parkir elektronik?Rem parkir elektronik (EPB), uga dikenal minangka rem taman listrik ing Amerika Utara, minangka rem parkir sing dikontrol sacara elektronik, ing ngendi sopir ngaktifake mekanisme penahan kanthi tombol lan bantalan rem ditrapake kanthi listrik ing roda mburi ...
    Waca liyane
  • Electric Park Brake (EPB)

    Rem Parkir Listrik (EPB)

    BIT terus ngetokake segel kualitas ing Aftermarket amarga portofolio Electric Park Brake (EPB) revolusioner, sing ana ing generasi kaping lima lan kalebu sawetara platform penting kalebu Renault, Nissan, BMW lan Ford.Kaping pisanan diluncurake ing 2001, BIT Electric Park Brake ...
    Waca liyane
  • Electric Parking Brake on the Way to Standard – New Trends

    Rem Parkir Listrik ing dalan menyang Standar - Tren Anyar

    Rem kaliper listrik kalebu operator sing dipasangake sepasang piring pad, omah kaliper sing dipasang kanthi slidably menyang operator lan diwenehake karo silinder sing ngemot piston, unit spindle kalebu sekrup sing nembus bagean mburi. silinder lan dikonfigurasi ...
    Waca liyane
  • What are calipers good for?

    Apa calipers apik kanggo?

    Kaliper rem ngemot bantalan rem lan piston mobil sampeyan.Tugase yaiku alon-alon roda mobil kanthi nggawe gesekan karo rotor rem.Caliper rem mathuk kaya clamp ing rotor wheel kang kanggo mungkasi setir saka ngowahi nalika sampeyan langkah ing rem.Apa sing kedadeyan nalika rem ...
    Waca liyane
  • Apa kaliper rem elektronik?

    Electric Park Brake (EPB) yaiku caliper kanthi motor tambahan (motor on caliper) sing ngoperasikake rem parkir.Sistem EPB dikontrol sacara elektronik lan kasusun saka saklar EPB, kaliper EPB lan unit kontrol elektronik (ECU).Piston rem menekan bantalan rem menyang b...
    Waca liyane
  • Brake Caliper Manufacturer

    Produsen Kaliper Rem

    Kaliper rem penting kanggo kinerja rem mobil sampeyan.Dipasang ing omah poros kendharaan, utawa knuckle setir, fungsine kanggo alon kacepetan mobil kanthi ngasilake gesekan marang rotor utawa cakram rem.BIT ngasilake kaliper rem khusus lan kaliper rem cilik kanggo vario ...
    Waca liyane